Översikt och läkemedelsindikationer Levitra

Aktiv ingrediens – Vardenafil. Levitra är ett nytt läkemedel i form av tabletter för behandling av erektil dysfunktion. Effekten av läkemedlet är upp till 12 timmar. Levitras verkan liknar verkan av det populära läkemedlet Viagra, men ändå är Levitra något mer effektivt som ett sätt att behandla erektil dysfunktion och upprätthålla styrkan.

Översikt och läkemedelsindikationer Levitra

Levitra Generisk beskrivning

Levitra 20 mg är ett nytt läkemedel på marknaden för läkemedelsindustrin. Det används för att behandla erektil dysfunktion och minskad sexuell aktivitet hos män. Ökar testosteron i blodet. Förbereder kroppen för sex. Original läkemedeltillverkare, läkemedelsföretaget Bayer.
Generisk producent Levitra, Indien. Företag Centurion.

Fördelar och egenskaper hos Levitra

Läkemedlet Levitra, genom att komma in i blodet, hjälper till att förbättra erektionen. Den aktiva ingrediensen Vardenafil gör att du kan koppla av de mjuka musklerna i penisens kavernösa kroppar. Blodcirkulationen förbättras, i närvaro av sexuell upphetsning, uppträder en ihållande erektion. Läkemedlet är av hög kvalitet jämfört med analoger. Varaktigheten av samlag ökar, medicinen har effekt inom 5 timmar efter att ha tagit p-piller.

Vem rekommenderas att ta

Läkemedlet förskrivs för män i olika åldrar för att förbättra kvaliteten på sexuellt liv. Höjer testosteronnivån i blodet, återställer styrkan. Tätar en erektion och ökar varaktigheten av samlag. Ökar avsevärt svårighetsgraden av sexuella upplevelser under intimitet.

Hur man tar läkemedlet

Det är tillåtet att ta högst 1 per dag med förväntan på intimitet. Tabletter tvättas med vatten. Behandlingsförloppet är frånvarande. Läkemedlet tas vid behov, individuellt av varje man.

Hur mycket är en tablett

Generic Levitra 20 mg fungerar inom 12 timmar efter administrering, och under denna tid orsakar minst 5, högst 10 erektioner med en optimal varaktighet av 30-60 minuter vardera.


Levitra


  • 11.00


  • Brand:Levitra
  • SKU: vg1202940
  • Tillgänglighet: I lager
  • Tillstånd: Ny

Låt inte din sexuella reproduktionshälsa försämras, det finns generiska medicinska Levitra som består av vardenafil som kan hjälpa dig permanent att vända tröttsam kontinuerlig ED och njuta av sensuellt aktivt sex. Din kropps reproduktiva system kan gynnsamt återställas genom att ta Levitra medicinska syntetiserade tabletter i enlighet med rekommenderade doser.


Vad du behöver veta innan du tar drogen

Urologer förbjuder kategoriskt användningen av läkemedlet i samband med nitrater och cancerframkallande ämnen. Deras interaktion med läkemedlet kan påverka ditt välbefinnande negativt.
På dagen för införandet kan du inte ta andra potenta läkemedel, som smärtstillande medel, antidepressiva medel, antibiotika och sömntabletter.

Läkemedlet är kontraindicerat hos personer som lider av:

  1. Lever- och njursjukdom
  2. Peyronies sjukdom
  3. Individuell intolerans mot läkemedlets huvudkomponenter

Användning av Levitra vid matintag och för personer under 18 år rekommenderas inte.

Produktnamn:Generisk Levitra
Former av läkemedlet:tabletter
Aktiv substans:Vardenafil (vardenafil)
producent:Centurion Laboratories (För produktcertifikat, se: Varumärken
Landsproducent:Indien
Läkemedlets syfte:Potensförstärkare
effekt:Potensförbättring under samlag
Åtgärdens varaktighet:från 5 till 7 timmar
Åtgärd efter administrering:från 30 till 45 minuter 
förnimmelser:Stärka sexuell lust (ökad libido)
tillvänjning:Ej observerad
Effekt på den hormonella bakgrunden:Ej observerad
Utgångsdatum:36 månader