Kamagra Soft


  • 10.00


  • Brand: Kamagra Soft
  • SKU: vg1202921
  • Tillgänglighet: I lager
  • Tillstånd: Ny

Kamagra 100 är ett modernt läkemedel för att eliminera erektil dysfunktioner och förlänga intimitet. Läkemedlet är kompatibelt med en liten mängd mat och alkohol. Piller accepteras väl av kroppen

PAKETPER PÅSEPRISBESPARINGARBONUS
10 påsar4,31 €43,14 €+ 4 påsar
20 påsar3,65 €73,01 €13,27 €+ 4 påsar
30 påsar3,29 €98,56 €30,86 €+ 4 påsar
60 påsar€ 2,99179,20 €79,64 €+ 4 påsar
90 påsar2,72 €244,88 €143,38 €+ 10 påsar
120 påsar€ 2,54305,29 €212,39 €+ 10 påsar

Kamagra Soft för män

Relativt nyligen dök läkemedlet Kamagra Soft ut på läkemedelsmarknaden. Vilken är dess effekt, för vem är den avsedd, finns det några kontraindikationer för dess användning?

Vad är Kamagra Soft och vad är det för?

Detta läkemedel tillverkas av det indiska företaget Ajanta Pharma LTD. 

Kamagra bekämpar effektivt manifestationer av erektil dysfunktion. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen här är sildenafil. Det utlöser en serie kemiska reaktioner i kroppen. Som ett resultat ackumuleras kväveoxid i penisens mjuka muskler. Det stör inte ytterligare blodflöde. Rusningen av blod till de kavernösa kropparna ökar. En ihållande långvarig erektion uppträder. All denna komplexa naturliga mekanism utlöses endast i närvaro av sexuell upphetsning.

I ett paket finns det 4 tabletter med smak av banan, ananas, apelsin, jordgubbe.

Fördelar med Kamagra Soft

Kamagra smakar gott. De absorberas lätt under tungan. Att dricka dem med vatten är inte nödvändigt. Läkemedlet kommer omedelbart in i blodomloppet och kringgår matsmältningssystemet. Därför kommer den maximala effekten en man märker snabbare.

Redan efter 15 minuter kan kroppen känna effekten av pillret. Och du kan köpa det här verktyget billigt. Beställ online. I en pålitlig India Pharm-butik. Priserna för det är mycket överkomliga. Kamagra har råd att köpa en person i alla åldrar, med en genomsnittlig inkomst.

Vägbeskrivning Kamagra Soft

Detta billiga läkemedel har bevisat sig hos köpare. Dess verkan börjar 15-25 minuter efter administrering. I närvaro av objektet av önskan kan penis inte tappa sin "stridberedskap" på mycket lång tid.

Efter att en tablett tagits kan effekten märkas i 13 timmar. Under denna tid kommer en man att kunna kvalitativt utföra mer än ett samlag. Intimitet kommer att ge mycket glädje för båda parterna. Sex kommer att vara långt och förtrollande. Dessutom kan Kamagra-programvaran kombineras med en liten mängd alkohol.

Kontraindikationer för att ta Kamagra Soft

Innan du börjar använda läkemedlet är det bättre att konsultera en specialist. Läkaren kommer att ta hänsyn till befintliga kontraindikationer. Tilldela den nödvändiga doseringen med hänsyn till patientens hälsotillstånd. Läkemedlet ska inte tas av personer som:

  • nyligen fick en hjärtattack eller stroke;
  • ta nitratinnehållande läkemedel för att undvika en ökning av blodtrycket;
  • har njur- eller leversvikt;
  • anatomisk deformation av penis.

Diagnosen "erektil dysfunktion" kan lätt hanteras om den inte försummas. Med Kamagra kommer penis aldrig att vara död och "oförmögen."