Integritetspolicy

BESTÄLLANDE AVBESTÄMNINGSPOLICY

Om du efter att ha slutfört registreringen av transaktionen hos vårt onlineapotek, du plötsligt beslutade att avbryta din beställning – det spelar ingen roll. Vår policy för att avbryta beställningen av varor är fortfarande ganska flexibel och vi överväger alla sådana fall individuellt. Men det finns fortfarande vissa regler i vår organisation, som vi strikt följer och vi kommer att berätta om dem ytterligare.

Varje kund kan skicka in en ansökan (per telefon eller e-post) med en begäran om att returnera varorna. Men han kan göra det inom högst en dag efter att han gjort en beställning. Det rekommenderas starkt att du kontrollerar korrektheten för de angivna uppgifterna om beställningen flera gånger för att varorna ska komma fram till rätt adress, och dessutom behöver du inte avbryta beställningen.

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Om du har problem med effekten av behandlingen, ska du kontakta våra specialister. Innan du kontaktar oss, se till att du använder rätt dosering av produkterna och följ instruktionerna för användning. Kom ihåg att konsekvenserna kan bromsas genom att äta fet mat och alkohol.

Alla produkter, som vi säljer, har sina egenskaper. Vi arbetar endast med mediciner som kräver speciella transport- och lagringsvillkor. Ingen kan garantera att lagringsvillkoren respekterades under transporten av beställningen, så vi kan inte acceptera dem, även om paketets integritet inte har åsidosatts. Var därför uppmärksam på att retur av varor inte är möjligt. Men absolut alla mediciner som vi erbjuder motsvarar varumärken. Alla tabletter är absolut identiska med avseende på egenskaper och farmakologiska egenskaper för de ursprungliga kända medicinerna.

INTEGRITETSPOLICY

Varje klient vill att hans pengar och personuppgifter ska vara i säkert skick. Vår onlinebutik uppfyller i sin tur alla moderna krav inom transaktionssäkerhet och dataöverföring. I vårt apotek gör vi vårt bästa för att noggrant och noggrant använda all information du gav. All denna information används aldrig tillsammans med andra företag eller tredjepartsleverantörer. Du kan vara säker på att denna information aldrig kommer att vara tillgänglig för bedragare eller hackare.

För din säkerhet återspeglas endast de sista fyra siffrorna på ditt kreditkort i vår databas. Vi kan med säkerhet säga att även våra kundsupportoperatörer inte har tillgång till kreditkortsinformation. Våra kunders säkerhetsaspekt är mycket viktigt för oss, så vi spenderar mycket tid och pengar på att upprätthålla ordningen och tillhandahålla säkra betalningar online. Varje kund kan vara säker på att hans pengar och hans personuppgifter är säkra.

Alla våra faktureringsservrar är certifierade av oberoende byråer för att säkerställa säkerheten för din information. Vi garanterar att alla transaktioner på vår beställningssida är 100% säkra. Våra användare skyddar din information med SSL-protokollet 256-bitars Secure Sockets Layer, som krypterar all information.

VARNING

Administrationen av vårt onlineapotek ansvarar inte om du får varorna inom 10 dagar efter det överenskomna datumet för mottagandet. Varorna kan kvarhållas av tulltjänstens fel och på vissa helgdagar. Om sådana situationer uppstår, vänligen kontakta oss så försöker vi lösa ditt problem.

Vi är inte heller ansvariga om en misslyckad leverans av våra varor har inträffat på grund av att du angav en felaktig leveransadress eller andra adresser som en posttjänst inte kan leverera paket för.

Om produkten som du fick plötsligt inte passar dig med dess färg, form, namn eller märkning direkt på själva tabletterna, i detta fall vägrar vårt företag också någon form av ansvar. För att sådana situationer inte uppstår ber vi dig studera varorna på bilderna noggrant, vilket vi har tillhandahållit en betydande mängd på vår webbplats. Även om vi inte utesluter små inkonsekvenser i fotografering med verkligheten, eftersom vissa foton bara är informativa.

Vårt onlineapotek ansvarar inte och kommer att tvingas vägra det om läkemedlet inte gav den önskade effekten på grund av att varorna köpts av dig i syfte att vidareförsäljning, och även om det inte togs i enlighet med bruksanvisningen.

Du kommer inte att kunna beställa de läkemedel som du är intresserad av i vårt onlineapotek, förrän du samtycker till alla aspekter som hänför sig till avståendet från någon form av ansvar från oss. Du måste bekräfta detta när du gör en beställning. Om du försöker få tillbaka pengarna för mediciner utan anledning, kommer dina handlingar att betraktas som bedrägliga och du kommer inte att kunna köpa läkemedel i vårt onlineapotek längre.